Інгредієнти
- Філе куряче – 300 м
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Сир твердий – 100 г.
- Гранат – 1 шт.
- Сметана – 5 ст. л.
Приготування
Беремо куряче філе, ріжемо дрібною соломкою і викладаємо у форму. Трохи солимо для смаку і промазуємо наш перший шар сметаною.
В якості другого шару у нас буде картопля. Його необхідно натерти на середній тертці і акуратно викласти поверх курки. Солимо до смаку і також Промазуємо все сметаною.
Третім шаром у нас будуть варені яйця. Відокремлюємо жовтки від білків. Потім жовтки необхідно розкришити за допомогою вилки, а білки – дрібно нарізати. Далі викладаємо все це в нашу форму і розподіляємо по всій поверхні. Промащуємо невеликою кількістю сметани.
Наступний шар салату складається з сиру і моркви. Спочатку ми беремо сир, натираємо його на середній тертці і укладаємо в форму рівним шаром.
Тепер беремо морква, також натираємо, а потім акуратно викладаємо поверх сиру.
Одержаний шар гарненько промазуємо рештою кількістю сметани.
Нам залишилося доповнити наш салат завершальним шаром. Для цього беремо гранат, відокремлюємо зернятка від шкірки і акуратно викладаємо у форму. Після всього рекомендуємо відправити салат в холодильник на годину, щоб всі верстви просочилися сметаною.
Смачного!