інгредієнти

  • Тісто листкове – 500 г.
  • Арахіс – 80 р
  • Мак – 1 ст. л.
  • Цукор – 2-3 ст. л.

приготування

$11. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Листкове тісто вийміть з морозилки, щоб воно розморозити. Арахіс підсмажте в духовці або в мікрохвильовій печі, включите функції «гриль».

$12. Очистіть арахіс і складіть в чашу блендера. Подрібніть арахіс до стану дрібної крихти, але не в борошно.

$13. До измельченному арахісу додайте мак і цукор, перемішайте. Пропорції можна змінювати на свій смак.

$14. Тісто у нас складається з двох прямокутних пластів. Перший пласт тіста розкачайте до товщини 3 мм.

$15. Викладіть половину підготовленої начинки.

$16. З двох кінців загорніть тісто в рулетик, який сходиться посередині, щоб вийшов довгий подвійний рулетик.

$17. Поріжте рулетик на шматочки товщиною 2 см.

$18. Другий пласт тіста розкачайте і присипте начинкою.

$19. Цей рулет загорніть поперек, починаючи від коротких країв.

$110. Поріжте рулетик на шматочки товщиною 2 см. Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом. Викладаючи кожну заготовку, злегка притискайте її до пергаменту.

$111. Запікайте листкові вушка-завитки в духовці при температурі 180 ºC 15-20 хвилин до золотистого кольору.

Автор рецепта: Марина Софьянчук

Смачного!