інгредієнти
- Тісто листкове – 500 г.
- Арахіс – 80 р
- Мак – 1 ст. л.
- Цукор – 2-3 ст. л.
приготування
$11. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Листкове тісто вийміть з морозилки, щоб воно розморозити. Арахіс підсмажте в духовці або в мікрохвильовій печі, включите функції «гриль».$12. Очистіть арахіс і складіть в чашу блендера. Подрібніть арахіс до стану дрібної крихти, але не в борошно.$13. До измельченному арахісу додайте мак і цукор, перемішайте. Пропорції можна змінювати на свій смак.$14. Тісто у нас складається з двох прямокутних пластів. Перший пласт тіста розкачайте до товщини 3 мм.$15. Викладіть половину підготовленої начинки.$16. З двох кінців загорніть тісто в рулетик, який сходиться посередині, щоб вийшов довгий подвійний рулетик.$17. Поріжте рулетик на шматочки товщиною 2 см.$18. Другий пласт тіста розкачайте і присипте начинкою.$19. Цей рулет загорніть поперек, починаючи від коротких країв.$110. Поріжте рулетик на шматочки товщиною 2 см. Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом. Викладаючи кожну заготовку, злегка притискайте її до пергаменту.$111. Запікайте листкові вушка-завитки в духовці при температурі 180 ºC 15-20 хвилин до золотистого кольору.Автор рецепта: Марина Софьянчук
Смачного!