Котлети курячі на пару з рисом

Інгредієнти:

  • Курка (філе) – 600 гр.
  • Рис шліфований – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Часник – 6 гр.
  • Вода – 480 мл.
  • Спеції.
  • Сіль.

Приготування

Курку промити, разом з цибулею і часником пропустити через м’ясорубку, додати сіль і спеції, вимішати фарш.

З фаршу сформувати котлети.

Рис промити до прозорої води, викласти в чашу мультиварки, залити водою, додати сіль і перемішати.

На чашу встановити контейнер для приготування на пару, викласти на нього котлети. Закрити кришку. Встановити програму експрес-варіння (варіння на пару).

Час приготування 25 хвилин.

Натиснути кнопку «Старт».

Перевіряти готовність.

Смачного!