Інгредієнти:
- Курка (філе) – 600 гр.
- Рис шліфований – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Часник – 6 гр.
- Вода – 480 мл.
- Спеції.
- Сіль.
Приготування
Курку промити, разом з цибулею і часником пропустити через м’ясорубку, додати сіль і спеції, вимішати фарш.
З фаршу сформувати котлети.
Рис промити до прозорої води, викласти в чашу мультиварки, залити водою, додати сіль і перемішати.
На чашу встановити контейнер для приготування на пару, викласти на нього котлети. Закрити кришку. Встановити програму експрес-варіння (варіння на пару).
Час приготування 25 хвилин.
Натиснути кнопку «Старт».
Перевіряти готовність.
Смачного!