інгредієнти

• Куряча грудка 350-400 г. • Морква 1 шт. • Лук 1 шт. • 1 яйце. • Зелень. • Спеції, сіль за смаком.

соус:

• 1 огірок середній. • Сіль 1/2 ч. Л. • Прованські трави на око. • Йогурт натуральний 125 мл.

приготування

  1. Промийте грудку, щоб вона не була липкою, наріжте її невеликими кубиками.
  2. Натріть моркву на крупній тертці.
  3. Додайте всі інгредієнти, спеції, добре перемішайте і закиньте в блендер, щоб вийшов по консистенції фарш.
  4. Розігрійте духовку на 180 градусів, змастіть оливковою олією силіконову форму.
  5. Викладайте котлетки будь-якої форми, як подобається і відправте в розігріту духовку на 20 хвилин, не більше.
  6. Готовність можна перевірити зубочисткою, якщо м’ясо не прилипає, – готово, можна виймати.

Для соусу – потрібно все змішати, вилити в соусницю і подати до котлеток.