інгредієнти
• Куряча грудка 350-400 г. • Морква 1 шт. • Лук 1 шт. • 1 яйце. • Зелень. • Спеції, сіль за смаком.
соус:
• 1 огірок середній. • Сіль 1/2 ч. Л. • Прованські трави на око. • Йогурт натуральний 125 мл.
приготування
- Промийте грудку, щоб вона не була липкою, наріжте її невеликими кубиками.
- Натріть моркву на крупній тертці.
- Додайте всі інгредієнти, спеції, добре перемішайте і закиньте в блендер, щоб вийшов по консистенції фарш.
- Розігрійте духовку на 180 градусів, змастіть оливковою олією силіконову форму.
- Викладайте котлетки будь-якої форми, як подобається і відправте в розігріту духовку на 20 хвилин, не більше.
- Готовність можна перевірити зубочисткою, якщо м’ясо не прилипає, – готово, можна виймати.
Для соусу – потрібно все змішати, вилити в соусницю і подати до котлеток.