Улюбленка Америки – актриса Дженніфер Еністон (Jennifer Aniston) у свій 51 рік може похвалитися привабливою зовнішністю та стрункою підтягнутою фігурою. Як їй це вдається? За словами самої актриси, вона схильна до повноти, а її тіло – це результат постійних тренувань та правильного харчування.
Для того, щоб бути завжди у формі Дженніфер ретельно стежить за своїм раціоном і обмежує вживання деяких продуктів, а саме продуктів, багатих простими вуглеводами. Наприклад, вона не вживає борошняне, картопля, білий рис, білий цукор, макарони та білий хліб.
Серед безлічі дієт Еністон віддає перевагу зональній дієті, при якій кожен прийом їжі повинен складатися з 40% складних вуглеводів, 30% білків та 30% корисних жирів. Основний принцип “зональної дієти” – розщеплення білків, жирів і вуглеводів на “зони”. А ось так виглядає меню Дженніфер Еністон: Сніданок 1-варіант: бутерброд із чорного хліба з листком салату та шматочком лосося, чай; 2-й варіант: вівсянка на молоці з медом та корицею; Обід 1-варіант: фаршировані перці; 2-й варіант: відварена червона квасоля з коріандром плюс салат з огірків, помідорів та солодкого перцю; Полудень Салат із кукурудзи, відвареного м'яса курки, листя салату та огірка або хлібці з джемом; Вечеря 1-варіант: тушкована яловичина з чорносливом плюс листя салату; 2-й варіант: суп із морепродуктами. У перервах між їдою бажано пити мінеральну воду, можна з'їсти яблуко або випити морквяний сік.
Photo: Getty Images