інгредієнти

  • Яйця – 2 шт.
  • Помідори – 2-3 шт. (середнього розміру).
  • Вірменський лаваш – 1-2 шт.
  • Твердий сир.
  • Варена і / або копчена ковбаса, відварене і / або смажене м’ясо, шинка або інші готові м’ясні продукти.
  • Зелень.
  • Часник.

приготування

  • Від яєць відділяємо жовтки від білків. Жовтки підуть безпосередньо в начинку, а білки для змащення.

Готуємо начинку:

  • Трьом на дрібній тертці сир. Дрібно нарізаємо часник і зелень, потім розтираємо їх в кашку. Ковбаси (м’ясо, шинку) трьом на крупній тертці, на тій же тертці помідори.
  • З’єднуємо всі продукти, крім самого лаваша і білків яєць, додаємо жовток і добре перемішуємо.
  • Ріжемо лаваш на трикутник, викладаємо на менший його край нашу начинку.
  • Переходимо до формування в рулети. Спочатку зробимо один оборот, щоб вся начинка виявилася усередині лаваша, після чого змащуємо залишилася поверхню (продовження лаваша, в який будемо далі загортати) трикутників розбовтаним білком. Робиться це для того, щоб рулетики при смаженні не розкручувалася. Після того, як змастили, звертаємо трикутник повністю, щоб вийшов рулет
  • Далі нам залишається тільки обсмажити рулетики на рослинній олії і викласти на серветку, щоб прибрати зайве масло. Подавати краще гарячими.

Все, закусочні рулетики з лаваша готові!