Куряче філе у вершково-грибному соусі

Інгредієнти

Куряча грудка – 1 шт. Печериці – 250 г. Натуральний йогурт – 1 стакан. Цибуля – 1 шт. Оливкова олія – 1 ст. л. Сіль, перець – за смаком.

Приготування

  • Гриби і цибулю нарізати пластинками, обсмажити в невеликій кількості олії на сковороді.
  • На шматку філе зробити неглибокі надрізи, щоб швидше пропікається. в форму для запікання викласти половину грибів, зверху покласти грудку, зверху залишилися гриби.
  • Зверху вилити пару столових ложок води з-під грибів, йогурт і поставити запікатися при (приблизно) 170 градусах на 25-30 хвилин.

Простий рецепт. Зате дуже смачно!

Смачного!