Швидко і дуже просто!
Інгредієнти:
- Картопля – 6 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Шинка – 200 г.
- Сир твердий – 200 г.
- Яйце – 2 шт.
- Кріп – 1-2 ст. л.
- Борошно – 4-5 ст. л.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Олія рафінована – 3-4 ст. л.
приготування:
Підготуйте продукти, очистіть картопля, цибуля, поріжте дрібно кріп.
Натріть на крупній тертці все інгредієнти: картопля, сир, шинку, цибулю. Додайте за смаком сіль і чорний перець мелений.
Додайте сирі яйця, кріп, борошно, перемішайте ретельно.
Маса до смаженні готова. Розігрійте масло на сковороді.
У гаряче масло ложкою викладайте картопляну масу, смажте на середньому вогні до золотистої скоринки.
Лопаткою переверніть дранічкі, обсмажте їх з іншого боку. Подавайте деруни гарячими і зі сметаною.
Смачного!