Суничний
Порцеляновий чайник обполоснути окропом, засипати суміш листя, залити окропом і настояти 7-10 хв.
Брусничний чай
Порцеляновий чайник обполоснути окропом, засипати листя брусниці, залити окропом і настояти 10-15 хв, додати цукор і розлити в чашки.
Шипшиновий-медовий
Сушені плоди шипшини подрібнити, залити окропом, варити 10 хв в емальованому посуді при закритій кришці, настояти 10 хв.
Відвар процідити. Додати мед, лимонний сік.
Горобиновий
Суміш заварюють у фарфоровому чайнику, наполягають 5-7 хв. Використовують як заварку.
З шипшини і чебрецю
Плоди шипшини подрібнити, залити окропом і варити 5 хв, потім додати листя чебрецю. Настояти 10 хв, процідити, додати мед.
Вітамінний
Сушені плоди подрібнити, залити окропом і варити 5 хв, потім додати листя материнки і настоювати 10 хв.
Будьте здорові!