Кращі рецепти трав'яного чаю

Суничний

Порцеляновий чайник обполоснути окропом, засипати суміш листя, залити окропом і настояти 7-10 хв.

Брусничний чай

Порцеляновий чайник обполоснути окропом, засипати листя брусниці, залити окропом і настояти 10-15 хв, додати цукор і розлити в чашки.

Шипшиновий-медовий

Сушені плоди шипшини подрібнити, залити окропом, варити 10 хв в емальованому посуді при закритій кришці, настояти 10 хв.

Відвар процідити. Додати мед, лимонний сік.

Горобиновий

Суміш заварюють у фарфоровому чайнику, наполягають 5-7 хв. Використовують як заварку.

З шипшини і чебрецю

Плоди шипшини подрібнити, залити окропом і варити 5 хв, потім додати листя чебрецю. Настояти 10 хв, процідити, додати мед.

Вітамінний

Сушені плоди подрібнити, залити окропом і варити 5 хв, потім додати листя материнки і настоювати 10 хв.

Будьте здорові!