Кукурузные хлопья

Основу продукту становить кукурудза, і тому люди судять про те, чим корисні пластівці виходячи з властивостей злаку. Однак це не зовсім так.

У процесі приготування зерна розмелюють і піддаються впливу високих температур. Така обробка призводить до руйнування більшості цінних компонентів, тому вживання готового продукту не робить настільки благотворного впливу, як сам злак.

А якщо в ньому міститься велика кількість штучних добавок і цукру, то користь і зовсім зводиться до нуля. Тому, для підтримки збалансованого раціону, необхідно ретельно підходити до вибору.

Кукурудзяні пластівці без цукру приносять більше користі і менше шкоди для здоров’я, ніж солодкі. Вибираючи відповідну упаковку, слід уважно вивчати склад. Чим менше в ній хімічних добавок і підсолоджувачів, тим краще.

І лише продукт, наближений до натурального, здатний зробити благотворний вплив на організм.